Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă în Vrancea. A fost găsită fără suflare chiar în curtea casei. Vecina a sunat imediat la 112

Descoperire șocantă în Vrancea. A fost găsită fără suflare chiar în curtea casei. Vecina a sunat imediat la 112

Descoperire șocantă în Vrancea. A fost găsită fără suflare chiar în curtea casei. Vecina a sunat imediat la 112
22 Mar 2019   •   11:13

O femeie a fost găsită spânzurată în curtea casei. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Femeia în vârstă de 42 de ani, din comuna Cotești, a fost găsită de soțul său, un cetățean italian, spânzurată în curtea casei. O vecină a celor doi a sunat la 112 și a anunțat cele petrecute. 

Potrivit unor surse locale, în timpul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 3.00, bărbatul s-ar fi trezit din somn și ar fi constatat că soția sa nu se afla în pat. După ce a căutat-o prin casă, bărbatul a ieșit în curtea casei unde a găsit-o pe femeie spânzurată de o grindă. 

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la SML pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cei doi aveau un copil și locuiau în aceeași casăa cu tatăl femeii, potrivit monitoruldevrancea.ro.

×
Subiecte în articol: Vrancea descoperire vecina spanzurat
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close