Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă în Vrancea. A fost găsită moartă într-un canal

Descoperire șocantă în Vrancea. A fost găsită moartă într-un canal

Descoperire șocantă în Vrancea. A fost găsită moartă într-un canal
08 Noi 2018   •   23:19

O femeie de 60 de ani a fost găsită moartă, într-un canal, în Vrancea. Macabra descoperire a fost făcută de sătenii din comuna Câmpuri, joi după amiază, iar pompierii au scos-o din gura de scurgere a canalului. Victima era decedată, iar Poliția a preluat cazul și a întocmit un dosar de moarte suspectă.

Sătenii susțin că femeia ar fi fost consumatoare de băuturi alcoolice, iar miercuri seară acesta nu ar fi ajuns acasă. Cu toate acestea, familia nu a dat-o dispărută, astfel că joi după amiază a fost găsită decedată.


„În jurul orei 16,00 în urma unui apel primit la numărul unic de urgenţă 112, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru extragerea unei persoane dintr-un canal, în sat Gura Văii, comuna Câmpuri. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu. Forţele de intervenţie au acţionat pentru scoaterea victimei de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani. Victima fără semne vitale a fost predată echipajului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.


 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: moarta canal femeie Vrancea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close