Descoperire șocantă pe un câmp din Arad. Autorităţile suspectează că au murit asfixiați într-un camion, fiind transportate ilegal

01 Noi 2018   •   14:48
Descoperire șocantă pe un câmp din Arad. Autorităţile suspectează că au murit asfixiați într-un camion, fiind transportate ilegal

Cadavrele unor cai au fost găsite, joi, aruncate pe un câmp de lângă municipiul Arad, iar autorităţile au identificat proprietarul ca fiind din judeţul Dolj, motiv pentru care suspectează că animalele au murit asfixiate într-un camion, fiind transportate ilegal. Atât autorităţile sanitar-veterinare, cât şi Poliţia fac cercetări pentru identificarea celui care este responsabil de moartea cailor şi abandonarea cadavrelor.

Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Arad şi Poliţia au fost sesizate de şoferi cu privire la existenţa a trei cadavre de cai, pe marginea unui drum aflat între municipiul Arad şi localitatea Fântânele, iar cu ajutorul microcipurilor s-a reuşit identificarea ultimului proprietar, un bărbat din judeţul Dolj.

Directorul DSVSA Arad, Viorel Agud, a declarat pentru News.ro că animalele au murit, cel mai probabil, asfixiate într-un camion, cadavrele fiind abandonate în noaptea de miercuri spre joi, scrie news.ro.

Autorităţile suspectează că a fost vorba de un transport ilegal de cai, iar şoferul ar fi înghesuit prea multe animale în remorcă.

"Vorbim de un transport ilegal. Este posibil să fi fost încărcate prea multe animale în camion şi să se fi asfixiat. Am contactat o firmă de ecarisaj, care va merge urgent să ridice leşurile", a declarat Agud.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close