Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperiți. Tot adevărul despre bărbatul care a emigrat din cauza PSD. Pe 7 mai cu Dragnea, pe 11 în SUA

Descoperiți. Tot adevărul despre bărbatul care a emigrat din cauza PSD. Pe 7 mai cu Dragnea, pe 11 în SUA

Descoperiți. Tot adevărul despre bărbatul care a emigrat din cauza PSD. Pe 7 mai cu Dragnea, pe 11 în SUA
Sursa foto: Foto: Captură video/recorder
13 Ian 2019   •   10:17

Andreea Sava a prezentat în exclusivitate în emisiunea „Descoperiți” de la Antena 3 adevarul despre omul cu naveta, emigrat în Statele Unite, din cauza întâlnirii cu Liviu Dragnea din mai.

În ultimele zile, a circulat pe internet un filmuleț făcut cu el în SUA. Este vorba despre Bogdan Lungu, care spune că a plecat din țară din cauza lui Liviu Dragnea. 

„A spus că s-a decis să plece în Statele Unite. Pe 7 mai s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, pe 11 mai a ajuns în SUA. Atunci când a terminat cu Liviu Dragnea a spus „plec din țară”. S-a dus domnul Bogdan Lungu la New York. Ne-a zis că, de fapt, avea viză dinainte, pentru că a mai fost în America. Dar acum, ne-a spus că este în SUA și muncește. Există vize temporare și vize de emigrare. Să zicem că nu avea o viză de emigrare.

La vizele temporare trebuie să demonstrezi că ai intenția de a părăsi SUA. Deci dacă se ducea pe acea viză, ar fi încălcat legea. Dacă avea o viză de lucru, poate dura până la 90 de zile. Dacă a rămas cu viza de echipaj, atunci Ambasada SUA spune că este o viză temporară. Ori este ilegalist, ori minte”, a spus Andreea Sava. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: PSD Dragnea Descoperiți
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close