x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Descoperiți. Detalii inedite: Ce au aflat anchetatorii despre fata găsită moartă în câmp

de 04 Noi 2017   •   23:26
Descoperiți. Detalii inedite: Ce au aflat anchetatorii despre fata găsită moartă în câmp 16

Pe 13 octombrie, o tânără complet dezbrăcată şi fără suflare era găsită pe câmp, pe marginea Autostrăzii Soarelui.  Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă să afle cum a ajuns acolo femeia în vârstă de 27 de ani care avea domiciliul în Teleaga, judeţul Prahova.

Fata a plecat la un concert la Bucureşti, iar două zile mai târziu era găsită moartă. Hainele și geanta fetei au fost găsite tot pe câmp, la aproximativ 800 de metri de corp.

Invitat în emisiunea „Descoperiți”, Dumitru Coarnă a vorbit despre ce au descoperit anchetatorii în cazul tinerei. „Anchetatorii știu exact cât au putut să traducă din probele pe care le au și le-au avut la îndemână. Vorbim de un dosar încadrat la moarte suspectă, dosarul este înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași. A fost văzută de un angajat al CFR, în zona respectivă, îmbrăcată, spre seară. Au anunțat poliția din zona respectivă. S-a deplasat acolo un echipaj, dar nu au mai găsit-o. A doua zi a fost găsită moartă. A fost găsită la 4-5 kilometri, în câmp, în zona Fetești-Borcea”, a declarat Dumitru Coarnă.

 

sati