Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperiți. Rețeaua de făcut bani a sistemului. Milionarii marionetă, cei asupra cărora se fac presiuni 

Descoperiți. Rețeaua de făcut bani a sistemului. Milionarii marionetă, cei asupra cărora se fac presiuni 

Descoperiți. Rețeaua de făcut bani a sistemului. Milionarii marionetă, cei asupra cărora se fac presiuni 
12 Ian 2019   •   23:18

Andreea Sava a prezentat în emisiunea „Descoperiți” rețeaua de făcut bani a sistemului.

Lupta cu statul paralel este cu atat mai grea cu miza ei nu este doar simplul acces în decizia politică. Butoanele puterii implică ceva mult mai mare, într-o democrație cu economie de piață. 

Nu vorbim doar despre infiltrarea unor oameni ai Serviciilor, care să mai facă un ban pe lângă apărarea Securității Naționale. S-a ajuns la un control absolut asupra tuturor punctelor cheie din economie. 

Răfuiala cu dosare penale din Sistem a făcut să apară și dovezi din interiorul acestora în legătură cu sfera de influență în domeniile strategice și manipularea a sute, dacă nu chiar zeci de miliarde de euro.

Justiția a evitat cu succes să se atingă de șpăgile din „Microsoft”, un dosar care trebuia să ducă la un altul, unul și mai mare și cu potențialul cel mai exploziv de până acum, EADS.

Sebastian Ghiță și Irina Socol sunt două nume care ani la rândul au fost necunoscute publicului larg, dar despre care presa a tot dezvăluit că sunt aproape singurii care pun mâna pe contractele IT cu instituțiile cheie ale statului. 

 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close