Antena 3 CNN Actualitate Social Designerul lui Carmen Iohannis, declarații în exclusivitate. Cum alege prima domană hainele pe care le îmbracă

Designerul lui Carmen Iohannis, declarații în exclusivitate. Cum alege prima domană hainele pe care le îmbracă

Designerul lui Carmen Iohannis, declarații în exclusivitate. Cum alege prima domană hainele pe care le îmbracă
Sursa foto: Foto: Facebook/ Carmen Iohannis
13 Iul 2019   •   16:46

Carmen Iohannis a avut din nou o apariție inedită. Prima doamnă a participat la Festivalul de modă de la Sibiu și a admirat noile colecții. Mai ales că una dintre creatoarele de modă de la festival este chiar cea care semnează multe dintre ținutele ei.

Eli Lăslean a vorbit în exclusivitate, la Antena 3, despre modul în care sunt făcute unele dintre ținutele lui Carmen Iohannis.

”Văd prezentarea și vă mulțumesc. Sunt foarte emoționată. Vara această a fost o vară a culorilor calde și diafane, cu multe flori. O reîntoarcere la frumusețtea naturală. Designerii au ținut cont de detaliile acestea. 

Prima doamnă preferă culori pastel, culori diafane și senine precum sufletul domniei sale, pentru că până la urmă noi ne exprimăm și transmitem un mesaj nonverbal prin culoarea pe care o abordăm. De fiecare dată, prima doamnă atrage atenția că dorește ceva senin. Îi place mult albastru, bleu ciel, roz, chiar galben. Sunt culori frumoase și deschise. Culori în cromatică solară.

Noi propunem o anumită gamă de modele și până la urmă fiecare alege ce își dorește. E important ca ceea ce îmbracă să îi vină bină și să se simtă confortabil. Îi place simplitatea îndeosebi”, a declarat Eli Lăslean.

×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis haine designer
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close