Antena 3 CNN Actualitate Social Noua destinație de vacanță preferată de români | Italia și Grecia sunt de domeniu trecutului

Noua destinație de vacanță preferată de români | Italia și Grecia sunt de domeniu trecutului

Printre cele mai frecventate destinații de vacanță ale românilor se află Grecia și Italia. Acum, cele două țări au fost detronate. Românii au descoperit o nouă locație potrivită pentru concedii.

Noua destinație de vacanță preferată de români | Italia și Grecia sunt de domeniu trecutului
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   02:00

Noua destinație de vacanță a românilor este insula însorită, unde soarele este pe cer timp de 320 de zile pe an și unde se poate face plajă până în luna noiembrie.Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de Cipru și s-au rezervat foarte multe vacanțe aici.

Românii pot prefera să-și petreacă vacanțele în Cipru din mai multe motive. Unul ar putea fi peisajul său diversificat, care oferă atât plaje superbe, cât și peisaje de munte spectaculoase. De asemenea, Cipru are o istorie bogată și o cultură vibrantă, cu numeroase situri arheologice și monumente istorice care pot fi explorate.

Clima sa mediteraneană face din Cipru o destinație atrăgătoare pe tot parcursul anului, cu veri fierbinți și ierni blânde. Mai mult decât atât, infrastructura turistică bine dezvoltată și serviciile de calitate oferite de industria ospitalității din Cipru pot contribui, de asemenea, la a face această destinație atractivă pentru turiștii români.

Companiile aeriene au pus la dispoziția românilor mai multe zboruri către Cipru, în perioada 2 iunie- 29 septembrie, cu plecare din București, Iași sau Cluj.

Cât costă o vacanță în Cipru

Un sejur de șapte nopți, pentru o singură persoană, costă în jur de 433 de euro, astfel, de cuplu, înseamnă în jur de 1.000 de euro o săptămână de vacanță în Cipru.

În acest an, aproximativ 3.000 de români sunt așteptați în Cipru, pe cele 77 de insule. Mai mult, doritorii pot alege orașele Limassol și Larnaca și capitala Nicosia. De nerarat sunt și excursiile la Băile Afroditei sau la situl Kourin.

×
Subiecte în articol: destinatie de vacanta Cipru concediu
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close