Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii cutremurătoare în cazul fostului episcop al Hușilor: Sunt trei elevi minori violați

Detalii cutremurătoare în cazul fostului episcop al Hușilor: Sunt trei elevi minori violați

Apar detalii cutremurătoare din dosarul fostului episcop al Hușilor, Corneliu Onilă. Se pare că sunt trei victime minore, iar una dintre ele a fost abuzată de ambii preoți, potrivit referatului cu propunere de arestare.

Detalii cutremurătoare în cazul fostului episcop al Hușilor: Sunt trei elevi minori violați
Sursa foto: Hepta
22 Mai 2020   •   20:29

În dosar este vorba despre trei victime, iar una dintre ele ar fi fost abuzată de ambii preoți.

„În referatul de arestare preventivă se face referire la o victimă, care ar fi o victimă comună”, a declarat presei Carmen Codreanu, avocata lui Sebastian Jitaru.

Dosarul în care Jitaru și Onilă sunt cercetați pentru agresiune sexuală a fost redeschis în anul 2019, după ce, anterior, acuzațiile fuseseră clasate de anchetatori. 

De altfel, cei doi sunt protagoniștii unui alt dosar, deschis în urmă cu trei ani, atunci când Jitaru, alături de alți doi preoți, l-au șantajat pe fostul episcop de Huși. Ei au spus că vor face publice imagini în care Onilă apare întreținând relații sexuale cu un minor. Jitaru și cei doi complici ai săi au fost deja condamnați pentru faptele de șantaj.

Fostul episcop de Huşi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Husi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close