Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii legate de ultimul drum al lui Vasile Turcu. Va fi îngropat fără slujbă și onoruri militare

Detalii legate de ultimul drum al lui Vasile Turcu. Va fi îngropat fără slujbă și onoruri militare

Detalii legate de ultimul drum al lui Vasile Turcu. Va fi îngropat fără slujbă și onoruri militare
de M.Z.    |    10 Mar 2017   •   08:37

Moartea lui Vasile Turcu este considerată din punct de vedere juridic sinucidere, astfel că fostul acționar dinamovist va fi înmormântat fără slujbă, dar și fără onorurile militare de care ar fi putut beneficia având în vedere că, spun unii apropiați, Turcu fusese decorat de fostul președinte Ion Iliescu cu ordinul Meritul Cultural, potrivit Libertatea.ro.

Surse din cadrul Ministerului Apărării au dezvăluit că familia nu a făcut până ieri nici un demers la Garnizoana București, pentru ca la funeraliile omului de afaceri un pluton de militari să tragă cele trei salve care marchează onorul și coborârea sicriului în groapă. 

Apropiații spun că înhumarea lui Vasile Turcu va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Ei speră ca, legal, să existe totuși o portiță care să le permită ca Turcu să fie îngropat cu onoruri în ciuda interdicțiilor regulamentelor militare. 

După opt zile de comă profundă, inima lui Vasile Turcu a încetat să mai bată, în noaptea de miercuri spre joi.
 

×
Subiecte în articol: Vasile Turcu slujba
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close