Antena 3 CNN Actualitate Social Detaliile șocante care au ieşit la iveală, despre tinerii care şi-au pierdut viaţa în accidentul grav din Galaţi

Detaliile șocante care au ieşit la iveală, despre tinerii care şi-au pierdut viaţa în accidentul grav din Galaţi

Detaliile șocante care au ieşit la iveală, despre tinerii care şi-au pierdut viaţa în accidentul grav din Galaţi
03 Dec 2017   •   09:31

Accidentul care a avut loc sâmbătă dimineaţă, în Galaţi, a şocat o ţară întreagă. Maşina condusă de Claudiu s-a izbit de un stâlp, iar impactul a fost atât de violent, încât el şi tânăra aflată în dreapta lui au încetat din viaţă.
Alţi doi pasageri au fost răniţi. Şoferul, Claudiu, avea 35 de ani, iar, Denisa, ocupanta locului din dreapta, doar 17 ani. Alţi doi prieteni care îi însoţeau au ajuns la spital.

Se pare că tinerii din maşină făceau o transmisiune live pe Instagram în momentul impactului. Astfel, se pare că şoferul maşinii a pierdut controlul volanului după ce ar fi fost distras de transmisiunea live făcută de ceilalţi tineri din maşină, informează presagalati.ro.

"Şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stălp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani şi al unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă. Totodată au fost rănite şi transportate la spital două fete de 14 şi 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

×
Subiecte în articol: Galați accident detalii accident
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close