Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluire șocantă făcută de fosta iubită a jurnalistului Dumitru Tinu: „De cinci ani mă lupt cu cancerul”

Dezvăluire șocantă făcută de fosta iubită a jurnalistului Dumitru Tinu: „De cinci ani mă lupt cu cancerul”

Dezvăluire șocantă făcută de fosta iubită a jurnalistului Dumitru Tinu: „De cinci ani mă lupt cu cancerul”
Sursa foto: Foto: captura video
16 Sep 2017   •   18:04

Dezvăluiri șocante făcute de Emilia Iucinu. Fosta iubită a jurnalistului Dumitru Tinu a mărturisit drama prin care trece: de cinci ani se luptă cu cancerul.

„Ești conștient până în ultimul moment. Este boala cu care mori zâmbind dacă nu mai simțim durerea. Mă lupt de cinci ani cu cancerul de col uterin. Radioterapia nu este grea în sine, dar este devastatoare asupra organismului. Chimioterapia este groaznică, dar nu lasă așa urme cum lasă radioterapia. Radioterapia lasă urme pe viață. Am făcut 25 de ședințe. Am mai multe dureri, mă doare bazinul. Eu am încercat să nu mă plâng și încerc în continuare, că eu sunt o luptătoare. Nu trebuie să disperi, pentru că este foarte important psihicul. Nu degeaba i se spune boală incurabilă, dar o duci cât poți de mult”, a spus Emilia Iucinu pentru Antena Stars.

„Nu vreau să-mi aduc aminte de momentele acelea, pentru că e groaznic. Nu puteam să țin gura închisă, salivam. Am trecut prin momente… E atât de greu când spui cuvântul vindecare la cancer. Poate Dumnezeu îmi mai dă cinci ani. Chiar nu ai cum să-ți modofici destinul, după părerea mea”, a mai spus femeia.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close