Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluirea care aruncă totul în aer! Unde a fost văzută Luiza Melencu, la o lună de la dispariție

Dezvăluirea care aruncă totul în aer! Unde a fost văzută Luiza Melencu, la o lună de la dispariție

Dezvăluirea care aruncă totul în aer! Unde a fost văzută Luiza Melencu, la o lună de la dispariție
06 Sep 2019   •   10:17

Încă o dezvăluire care poate arunca totul în aer. La o lună de la dispariție, Luiza Melencu a fost văzută în casa lui Bebe Strungaru, client fidel al fetelor răpite de Gheorghe Dincă.

Un martor cheie a făcut o dezvăluire uluitoare, despre Luiza Melencu, una dintre tinerele răpite de criminalul de la Caracal: fata trăia, la o lună de la dispariție.

O jurnalistă, care a primit o destăinuire de la un jucător important în acest caz: Raj. Aceasta a explicat că i-a povestit faptul că a văzut-o pe Luiza Melencu, într-o cameră cu cinci bărbați, la o lună de la dispariția acesteia.

„Mi-a povestit că, pe la jumătatea lunii mai, Luiza dispărând în aprilie, a fost cu o afecere la acest Tomel, ca să încarce niște tuburi de oxigen. Tomel i-a spus că este cam supărat și că are niște fetițe și l-a întrebat dacă vrea să îl ducă pe la ele, acasă la Bebe Strungaru. Într-o cameră, era Luiza, iar Raj a recunoscut-o abia atunci când a izbucnit scandalul și a văzut poza Luizei la televizor. S-a speriat foarte tare. În acea cameră era Luiza și o recunoaște sută la sută”, a povestit jurnalista, la „Acces Direct”, potrivit spynews.

 

×
Subiecte în articol: cazul caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close