Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri despre clanurile interlope care stăpânesc Caracalul: „Interlopii acționează cu sprijinul polițiștilor”

Dezvăluiri despre clanurile interlope care stăpânesc Caracalul: „Interlopii acționează cu sprijinul polițiștilor”

Dezvăluiri despre clanurile interlope care stăpânesc Caracalul: „Interlopii acționează cu sprijinul polițiștilor”
02 Aug 2019   •   13:03

Cazul suspectului de crimă Gheorghe Dincă, arestat în prezent pentru viol și trafic de minori, scoate la lumină problema clanurilor interlope care au pus stăpânire pe orașul din Olt.

Citește Și Cazul Alexandrei Măceșanu, condus de interlopi aflați la cârma statului

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a subliniat că există o structură a clanurilor interlope de foarte multă vreme acolo și că aceștia operează foarte atent, prin metode diferite, în funcție de victimă.

Citește Și Gheorghe Dincă este în casa din Caracal. Cercetarea a fost reluată de la zero

„Fac legea clanurile interlope. Clanurile acolo sunt structurate acolo de multă vreme: ”Oacă”, ”Vacă” și ”Codiță”. Nu s-a luat niciun fel de măsură niciodată împotriva lor. Aceste clanuri nu vor acționa fără sprijinul Poliției, fără implica lor directă.

Aceste clanuri au trei metode, ele se ocupă cu traficul de carne vie: racolarea de fete și trecerea lor peste graniță pentru prostituție. În general ajung în Spania și Italia, dar mai nou și în Germania.  Sunt unii băieți tip Romeo de care fetele se îndrăgostesc, pleacă cu ei în străinătate și ajung la produs. Cea de-a doua varianta este scoaterea unor fete care sunt minore. Aceștia în colaborare cu polițiști de la Evidența Populației le falsifică cărți de identitate, iar a treia variantă este cea în care fetele vor de bunăvoie să meargă să facă prostituție.

„Vila fostului șef al Poliției Caracal, pe nume Mirea este pe terenul unuia dintre capii clanurilor interlope, și anume, Oacă”, a mai subliniat jurnalistul.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close