Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri șocante făcute de Cristian Pomohaci: „Ne bătea tare. Era numai jordă și curea”

Dezvăluiri șocante făcute de Cristian Pomohaci: „Ne bătea tare. Era numai jordă și curea”

Dezvăluiri șocante făcute de Cristian Pomohaci: „Ne bătea tare. Era numai jordă și curea”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Pomohaci
04 Iul 2017   •   20:18

Cristian Pomohaci a vorbit despre copilăria sa și a recunoscut faptul că era un copil problemă, care a fost bătut cu cureaua.

„Pot să vă spun eu şi pot să spun lumii întregi că am fost cel mai rău copil din lume, să ştiţi. Nu exagerez. Nu am fost un copil ascultător, să ştiţi. Asprimea şi duritatea părinţilor care au avut o m-au făcut să înţeleg ce bine e să fie un părinte dur cu copilul lui pentru că îl face să fie om în lume. Mama ne bătea mai tare, tata ne bătea mai rar, era mai puţin acasă, mama ne bătea mai des. La noi nu era nuieluşa, era numai jordă şi curea. Amândouă sunt dureroase, să stiţi”,  a spus  Cristian Pomohaci în cadrul emisiunii Acces Direct.

Preotul Cristian Pomohaci este acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor. Părintele nu va mai avea voie să oficieze niciun fel de slujbă bisericească timp de 30 de zile şi va trebui să aducă dovezi pentru demontarea acuzaţiilor care i se aduc.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close