Antena 3 Actualitate Social Dezvăluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dincă e protejat de clanurile din Olt

Dezvăluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dincă e protejat de clanurile din Olt

18 Aug 2019   •   12:24
Dezvăluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dincă e protejat de clanurile din Olt

Alexandru Cumpănașu a venit cu noi informații privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei susține că Gheorghe Dincă beneficiază de protecție din partea clanurilor din Olt.

”Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat chiar în urmă cu ani în urmă. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început. 

Avem o protecție asigurată pentru acest individ. Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă în acea curte, e a două concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară”, a zis Cumpănașu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close