Antena 3 Actualitate Social Dezvăluirile unui fost ofițer SRI. Cine face interceptări în România

Dezvăluirile unui fost ofițer SRI. Cine face interceptări în România

17 Dec 2017   •   20:03
Dezvăluirile unui fost ofițer SRI. Cine face interceptări în România

În acest moment în România există opt structuri specializate care efectuează interceptări, acestea solicitând şi obţinând mandate de siguranţă naţională, a declarat, duminică, fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii (SRI), Daniel Dragomir.

„( Sunt) toate serviciile de informaţii, care sunt şase, DNA, care are o structură proprie, şi se adaugă o structură specializată în cadrul IGPR, care face astfel de activităţi şi pentru DIICOT şi pentru parchet. (Cele şase servicii sunt - n.r. ) SPP, SRI, SIE, serviciul de informaţii al Armatei, serviciul de informaţii al Ministerului de Interne şi o structură specializată în cadrul Ministerului Justiţiei, despre care văd că nimeni nu prea spune multe. Deci, sunt şase structuri specializate. Toate aceste structuri solicită - şi îmi asum lucrul acesta -, obţin şi lucrează cu mandate de siguranţă naţională", a declarat Daniel Dragomir.

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, a lansat, duminică, platforma civică România 3.0, cu ajutorul căreia îşi propune crearea unor strategii prin care România să-şi poată redobândi demnitatea naţională. Printre direcţiile indicate de platforma România 3.0 se numără ideea de a avea o Constituţie a clarităţii şi a echilibrului între puteri, nevoia ca serviciile secrete să fie subordonate autorităţilor legitime ale poporului român, dar şi o justiţie care să facă dreptate tuturor românilor.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: daniel dragomir ofiter SRI România

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close