Antena 3 Actualitate Social Dincolo de știri. Pro și contra Guru Bivolaru

Dincolo de știri. Pro și contra Guru Bivolaru

de M.Z.    |    11 Mar 2017   •   23:59
Dincolo de știri. Pro și contra Guru Bivolaru Foto: captura Antena 3

Mai multe înregistrări cu imagini și mărturii despre cursanți yoga, elevi ai lui Guru Bivolaru, au stârnit nemulțumire și reacții aprinse sâmbătă, în platoul emisiunii Dincolo de știri, de la Antena 3.

După un material care a început cu perioada de elev a lui Bivolaru și a continuat cu imagini de la MISA și petrecerea de la ziua lui Guru, purtătoarea de cuvânt a lui Gregorian Bivolaru s-a arătat total nemulțumită.

Purtătoarea de cuvânt a lui Bivolaru: Dvs încurajați niște percepții care nu sunt reale

”Dvs ați încurajat aceste percepții care nu sunt reale”, a spus Cosmina Oprea, purtător de cuvânt al lui Gregorian Bivolaru.

Femeia a fost contrazisă chiar de un fost cursant MISA, în prezent profesor de yoga. 

”Imaginile sunt reale, au fost câteva mii de persoane acolo. Unele imagini sunt și de la ziua lui Bivolaru”, a susținut Marius Vornicescu, care a fost membru MISA timp de șapte ani.

Povestea Mădălinei, cursanta Misa

Mădălina Dumitru, cursantă yoga implicată în perchezițiile care au avut loc la MISA, susținea la vremea respectivă că a fost forțată să scrie o declarație, după cum i-a dictat procurorul.

Dan Voinea, procuror: Fosta securitate a stârnit prigoana împotriva MISA

Dan Voinea, procurori al Parchetului militar în 2004, când au avut loc mai multe percheziții la MISA, susține că fosta securitate a stârnit prigoana împotriva acestei mișcări.

”Această mișcare (MISA - n.r.) nu a fost înțeleasă în realitatea ei în România, pentru că a fost combătută”, a spus procurorul Dan Voinea, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri.

Bivolaru susţine c-a fost prigonit de Adrian Năstase

Bivolaru: Cioloș nu a fost și nu este elevul meu/ Am primit amenințări cu moartea de la Illuminati

Gregorian Bivolaru a spus într-un interviu acordat recent presei, că fostul premier Dacian Cioloș nu a fost elevul său, așa cum s-a speculat în presă.

Totodată, liderul MISA susține că a primit amenințări cu moartea.

”Am primit amenințări cu moartea de la Illuminati”, a spus Bivolaru.

Fost membru MISA: Am fost exploatat la sânge

Dirigintele lui Bivolaru: Nu era prost deloc

”Nu era prost deloc. Și la trup era sănătos, și la cap. Dar nu era bogat”, a spus dirigintele lui Bivolaru.

Prietenii lui și venicii de la Tărtășești spun că după șapte clase, Bivolaru nu a mai făcut școală și a plecat de acasă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close