Antena 3 CNN Actualitate Social Directorul căruia i se făcea pedichiura la serviciu, mutat într-o funcţie similară

Directorul căruia i se făcea pedichiura la serviciu, mutat într-o funcţie similară

Directorul căruia i se făcea pedichiura la serviciu, mutat într-o funcţie similară
06 Feb 2019   •   13:52

Primăria Târgu-Jiu a dispus, miercuri, detaşarea şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, la patru luni după ce a apărut într-o fotografie în timp ce femeia de serviciu îi face pedichiura la birou. În perioada cercetării disciplinare, acesta va fi director adjunct într-o altă direcţie.

La solicitarea Comisiei de Disciplină, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a decis, miercuri, ca Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, să fie detaşat ca adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială (DPS), până la finalizarea cercetării disciplinare care a început anul trecut în cazul său, după apariţia unei fotografii în care pare că o subordonată îi face pedichiura.

„Schimbarea domnului Rotaru este determinată de acel referat al Comisiei de Disciplină, îmi solicită ca primar să găsesc o soluţie, pe o perioadă de timp, să-l mut într-o altă structură a Primăriei municipiului Târgu-Jiu, tocmai determinat de faptul că se face o analiză a comisiei de disciplină şi la ultimele solicitări o parte dintre angajaţii Direcţiei de Patrimoniu nu s-au prezentat la audieri.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: director serviciu functie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close