Antena 3 CNN Actualitate Social Divorț de 15 milioane de euro. Soția președintelui CJ Cluj a depus actele chiar înainte de Paște

Divorț de 15 milioane de euro. Soția președintelui CJ Cluj a depus actele chiar înainte de Paște

Divorț de 15 milioane de euro.  Soția președintelui CJ Cluj a depus actele chiar înainte de Paște
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
09 Apr 2018   •   16:37

De câteva săptămâni, în familia unui lider clujean, se duce o luptă pentru resursele familiei, estimate la 15 milioane de euro.

Soția președintelui Consiliului Județean Cluj, Camelia, a introdus marți, 3 aprilie 2018, acțiunea de divorț la Judecătoria Cluj-Napoca.

Între cei doi soți, Alin și Camelia Tișe, a apărut o ruptură la începutul acestui an, presa locală din Cluj speculând intens asupra cauzelor (divergențe legate de bani și de afacerile familiei), dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

 

Acest scandal pică cum nu se poate mai prost pentru președintele Consiliului Județean Cluj. Cu "bombe" pe cale să explodeze în jur (Pata Rat și levigatul toxic, procesul cu Aeroportul, falimentul Cluj Arena, falimentul Clujana), Alin Tise e lovit din punctul de vedere al carierei, fiindcă acest divort are toate datele să se transforme într-un scandal de proporții. Dacă divorțul decurge repede, cei doi nu vor mai avea calitatea de soți, deci Alin Tișe are sanse mici sa recupereze cele 50 la suta din părțile sociale ale firmei ce deține blocul turn de 14 etaje, obiectiv imoboliar estimat la 10-12 milioane de euro.


E de văzut și felul în care Tișe va lua decizia să joace. Camelia Tișe a afirmat deja prin anumite cercuri că în atâția ani de relație s-au adunat secrete multe, pe care ea le știe, și care s-ar putea transforma în autodenunțuri la DIICOT sau DNA. 

×
Subiecte în articol: sotie acte divort
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close