Antena 3 CNN Actualitate Social Documentul care schimbă tot. Cronologia evenimentelor în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu

Documentul care schimbă tot. Cronologia evenimentelor în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu

Documentul care schimbă tot. Cronologia evenimentelor în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu
30 Iul 2019   •   19:34

Radu Tudor a prezentat marți seară, la ”Punctul de Întâlnire”, evenimentele în ordine cronologică în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu.

Ora 20:30, miercuri, 24 iulie - Domnul Măceșanu Ion a sesizat postuld e poliție Dobrosloveni, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu în acea dimineață și nu a mai venit acasă. Polițistul i-a comunicat că în cazul în care fata nu se întoarce, să revină dimineața următoare.

Ora 08:00, joi, 25 iulie - Tatăl minorei și soția sa au revenit la postul de poliție, unde au discutat cu un coleg al polițistului sesizat în ziua precedentă.

Ora 09:00 - Polițiștii s-au prezentat la adresa familiei Măceșanu, ocazie cu care a fost audiatp mama minorei și au efectuat fotografii în vederea întocmirii cercetării la fața locului.

Ora 10:30 - Mama minorei a primit un apel telefonic, de la un bărbat care a utilizat apelativul ”mama soacră”, spunându-i că el și mionora sunt bine și urmează să plece în Anglia să facă bani, convorbire ce s-a purtat în prezena agentului șef adjunct Bleja Lucian. După finalizarea acesteia, polițistul a apelat în mod repetat postul telefonic sus menționat, în vederea stabilirii unei comunicări cu apelantul, fără niciun rezultat.

Ora 10:30 - Evenimentul a fost raportat poliției Municipiului Caracal, iar șeful postului de poliție a solictat totodată dispunerea de măsuri în vederea punerii în urmărire națională a minorei.

Ora 10:35 - Dispecerul de serviciu de la Poliția Municipiului Caracal a transmis către IPJ Olt solicitarea pentru punerea în urmărire națională a minorei.

Ora 10:48 - Agentul șef adjunct Bleja Lucian a solicitat sprijin șefului Poliției Municipiului cAracal pentru obținerea unor imagini de la camerele de supraveghere ale unui Magazin Lidl din Caraca( deoarece există inormația că minora fusese văzută în seara respectivă, 24 iulie, ora 21:00.

Continuarea, în materialul de mai jos:

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close