Antena 3 CNN Actualitate Social Doi tineri se aflau în mașină pe Autostrada Soarelui când au fost opriți de Poliție. Cuplul a coborât din mașină și a scos un bagaj. Când au deschis valiza oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce era în interior (VIDEO)

Doi tineri se aflau în mașină pe Autostrada Soarelui când au fost opriți de Poliție. Cuplul a coborât din mașină și a scos un bagaj. Când au deschis valiza oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce era în interior (VIDEO)

Doi tineri se aflau în mașină pe Autostrada Soarelui când au fost opriți de Poliție. Cuplul a coborât din mașină și a scos un bagaj. Când au deschis valiza oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce era în interior (VIDEO)
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Noi 2019   •   18:27

Doi tineri, mai exact un cuplu, se deplasau cu mașina pe Autostrada Soarelui când au fost opriți de Poliție. Aceștia veneau din direcția Slobozia către București.

În portbagajul mașinii cei doi transportau un bagaj, care a fost ridicat de oamenii legii. În interiorul acestuia au fost descoperite 6 kilograme de cannabis.

Conform anchetatorilor, drogurile fuseseră expediate din Spania şi au ajuns la Slobozia, deunde cei doi au ridicat coletele.

„Pe 31 octombrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 ore a inculpatului C. C. – F. şi a inculpatei G. E. – I., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc”, scrie în comunicatul DIICOT.

Un bagaj cu droguri - 6 kilograme de cannabis

„În timp ce se aflau în autoturism, pe Autostrada 2, la km 20, în jurul orei 11:15,a fost organizată prinderea în flagrant, autoturismul fiind oprit în trafic, iar cu ocazia controlului efectuat, în portbagajul autovehicului, a fost identificat un troler ce conținea cantitatea de 6 kilograme de cannabis.
La momentul legitimării, inculpatul a prezentat o carte de identitate falsă, având aplicată fotografia sa și datele de identitate ale unei persoane decedate din luna februarie 2018.
Inculpatul C. C. – F. urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Faţă de inculpata G. E. – I., procurorii DIICOT – Structura Centrală au solicitat instanţei de judecată luarea măsurii arestului la domiciliu, pe o durată de 30 zile.
Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. București”, mai precizează comunicatul.

×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui droguri
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close