Antena 3 CNN Actualitate Social Doliu în lumea medicală! Doctorul Ileana Gavrilă a murit la 53 de ani

Doliu în lumea medicală! Doctorul Ileana Gavrilă a murit la 53 de ani

Doliu în lumea medicală! Doctorul Ileana Gavrilă a murit la 53 de ani
06 Apr 2019   •   21:58

Este doliu în lumea medicală din București! leana Gavrilă, Bucuresti, medic ORL-ist a murit la vârsta de 53 de ani.

Anunțul a fost făcut de medicul Livia David pe pagina sa de Facebook. 

„Un om special, daca te gândești fie si numai la faptul că si-a asumat venirea pe lume a nu mai puțin de 4 copii superbi..cu vârste si preocupări foarte diferite...de la medic rezident..cel mai mare..pana la școlar în clasa a II..a cel mai mic!!
A lucrat pana in ultima clipa..asumandu-si burnout-ul!

Cand scriu această postare am sentimentul crunt al zădărniciei...povara implacabilă a inutilității..căci da, ma simt, privind chipul acestei doamne colega noastra prematur plecată dintre noi, ca fiind perfect inutilă în acțiunile noastre de recunoaștere a statutului corpului medical..al drepturilor noastre, ca medici! 

Simt acum cu amărăciune că degeaba am incercat sa facem ceva..pe ea nu am putut să o salvăm.
Si nu ma pot abtine sa nu remarc faptul că vinovăția asta cumplita nu e numai a mea..E a tuturor celor ce ne reprezinte profesia! Instutional vorbind! 

Colegiul Medicilor din București..de peste un an asteptam sa publicati studiul de burnout.

Au murit de atunci 5 doctori..4 în garda si unul de epuizare! Cati mai trebuie sa moara ca sa promovați conceptul? Sa opriți epuizarea ??

Colegiul Național Medicilor..ati cumparat sedii de 1. 000.000 euro..cati bani a dati copiilor orfani ai medicilor ce sa isi continue viata la nivelul cumplit de acum..acela de a trăi fără de un părinte? Ce suma ati votat în AGA pentru ei? Ca părinții lor v-au platit sediul ala nenorocit de 650 de mp..nu merita si copiii lor o fărâmă de recunoștință? De regret,? De susținere? 
Ma opresc aici cu comentariile vis a vis de Colegiu.mi'este imposibil sa mai scriu acest cuvânt.. In plus,.azi este despre un om bun, ce s-a prăpădit mult prea devreme...care a învățat pe altii tot ce stia..un om generos ce nu merita această soartă! 
Dumnezeu sa o odihnească în pace!”, scrie Livia David pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: medic
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close