Antena 3 CNN Actualitate Social Veste cumplită primită de prezentatoarea TV Crina Abrudan, a doua zi de Crăciun

Veste cumplită primită de prezentatoarea TV Crina Abrudan, a doua zi de Crăciun

Veste cumplită primită de prezentatoarea TV Crina Abrudan, a doua zi de Crăciun
26 Dec 2017   •   12:56

Cunoscutul actor Ion Abrudan a murit, marţi, 26 decembrie. Fiica sa, prezentatoarea TV Crina Abrudan, a postat un mesaj emoţionant pe contul de Facebook.

„Anul acesta de Crăciun am aflat ca nu e o vorba goală cand se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni. În aceasta dimineaţă s-a stins din viaţa tatal meu, Ion Abrudan. A aşteptat să mai vadă o singura dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toata viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea. L-am văzut pe Tata murind de cateva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine.  Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!”, a postat Crina Abrudan pe Facebook.

“Pentru că s-a stins departe de oraşul pe care l-a iubit toata viaţă îi rog pe cei care l-au cunoscut, iubit, admirat să aibă răbdare până vom anunţa, tot aici, amănuntele legate de ceremonia funerară”, a mai scris Crina Abrudan.

×
Subiecte în articol: actor a murit
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close