Antena 3 CNN Actualitate Social Dorel lovește din nou. Așa au fost surprinși mai mulți muncitori asfaltând o groapă. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Dorel lovește din nou. Așa au fost surprinși mai mulți muncitori asfaltând o groapă. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Dorel lovește din nou. Așa au fost surprinși mai mulți muncitori asfaltând o groapă. Imaginile au devenit virale - VIDEO
11 Ian 2019   •   12:20

Asfaltare cu cântec la Oradea

Mai mulţi muncitori au fost filmaţi de către un turist în timp ce astupau o groapă cu asfalt scos dintr-un sac de nailon si apoi l-au bătătorit cu picioarele şi o lopată. 

Imediat ce au observat ca sunt filmati, angajatii au devenit recalcitranti şi au început să-l înjure, ba chiar să-l ameninţe cu bătaia pe cel care filma. 

Videoclipul a fost postat pe pagina de facebok Deva 24 live şi a devenit viral în rândul internauţilor. 
"Lopata sacul și bocancul lui Dorel de la Oradea str. Mihai Viteazu 03-01-2019 #oradea. Dacă vede cineva prin Germania sau Austria așa ceva sa ne confirme ca nu suntem singuri profesioniști"

Este mesajul ce însoţea postarea care a strâns zeci de critici la adresa celor trei muncitori din cauza atitutdinii lor. 

Alţi internauţi, probabil din domeniu, au spus că această metodă este una temporară, des întâlnită mai ales în tările nordice până când vremea permite asfaltarea definitivă.

×
Subiecte în articol: Oradea muncitori videoclip mesaj postare
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close