Antena 3 CNN Actualitate Social Două cantine din Constanţa au fost închise de Protecţia Consumatorilor. E incredibil ce a fost găsit acolo

Două cantine din Constanţa au fost închise de Protecţia Consumatorilor. E incredibil ce a fost găsit acolo

Două cantine din Constanţa au fost închise de Protecţia Consumatorilor. E incredibil ce a fost găsit acolo
27 Mar 2018   •   22:44

Două cantine din municipiul Constanţa au fost închise temporar de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, după ce au fost găsite produse expirate sau fără elemente de identificare, iar spaţiile de depozitare şi de preparare erau murdare. Comisarii au aplicat în total amenzi în valoare de 65.000 de lei.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat marţi seară, că reprezentanţii instituţiei au verificat două magazine şi două cantine aparţinând SC Adivin ’95 SRL. Echipele de control au găsit la cele două cantine mai multe nereguli, printre care produse expirate sau fără elemente de identificare, dar şi faptul că spaţiile de depozitare şi de pregătire a hranei erau murdare, scrie news.ro.

Comisarii au verificat apoi şi magazinele care ţin de respectiva societate, găsind aici multe produse cosmetice, dar şi jucării fără elemente de identificare, iar mărfurile cu probleme, în total câteva sute de kilograme de produse, au fost retrase de la comercializare.

Comisarii CJPC au amendat societatea Adivin ’95 SRL cu 65.000 de lei şi au dispus şi închiderea temporară a cantinelor.

×
Subiecte în articol: protectia consumatorilor
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close