Antena 3 CNN Actualitate Social Două persoane, agresate la meciul de fotbal Dinamo - Rapid. Jandarmii au intervenit

Două persoane, agresate la meciul de fotbal Dinamo - Rapid. Jandarmii au intervenit

Două persoane au fost agresate de fani dinamovişti, sâmbătă seara, când voiau să asiste la meciul care dintre echipele Dinamo București și Rapid București. 

Două persoane, agresate la meciul de fotbal Dinamo - Rapid. Jandarmii au intervenit
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2021   •   22:38

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a transmis că incidentul a avut loc în jurul orei 19.30, pe șoseaua Ștefan cel Mare, din Capitală.

Este vorba despre o femeie şi un bărbat care au fost agresaţi, iar cazul va fi acum cercetat de Jandarmerie.

Mai mulți suporteri ai echipei gazdă au agresat două persoane, bărbat și femeie, care intenționau să asiste la meci.

A fost identificat unul dintre agresori, care a fost dus la secția de poliție, pentru a fi luate măsurile legale ce se impun.

Jandarmii fac verificări pentru identificarea tuturor făpturitorilor implicați în altercație.

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid și joacă după o pauză de şase ani. Meciul a început de la ora 20.30 și va conta pentru etapa a 13-a a Ligii 1. 

"În legătură cu incidentul de la meciul de fotbal dintre echipele Dinamo București și Rapid București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În jurul orei 19:30, pe șoseaua Ștefan cel Mare, mai mulți suporteri ai echipei gazdă au agresat două persoane, bărbat și femeie, ce intenționau să asiste la meci.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind identificat unul dintre agresori, care a fost condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor făpturitorilor implicați în altercație", se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: meci agresiune jandarmi
Parteneri
Cod galben de vijelii și viscol! 28 de județe sunt vizate
x close