Antena 3 CNN Actualitate Social Dovezile care arată că angajații aeroporturilor știu mai multe despre noi decât credem

Dovezile care arată că angajații aeroporturilor știu mai multe despre noi decât credem

Dovezile care arată că angajații aeroporturilor știu mai multe despre noi decât credem
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Apr 2018   •   08:44

Aeroporturile sunt simțite, de multe ori, ca țări străine de sine stătătoare, cu propriul set de reguli și doar oamenii care lucrează acolo știu cum merg lucrurile de fapt.

Analizează comportamentele - În unele aeroporturi, există specialiști care analizează comportamentele și se uită la mimică și gesturi pentru a identifica persoanele suspecte.

Știu cât de agresiv e cineva - În cele mai multe aeroporturi mari sunt amplasate camere speciale, care ajută la identificarea persoanelor în stare de ebrietate, sub influența drogurilor sau agresive.

Personalul verifică bagajele cu ajutorul unor câini antrenați - Înainte ca bagajele să fie urcate în avion, ele trec prin cinci nivele de scuritate și unul dintre ele, pe lângă scanarea de rutină, presupune ca un câine special antrenat să miroasă și să verifice dacă există substanțe periculoase sau droguri.

Nu le pasă dacă ai viză pentru altă țară - Când ajungi în străinătate, dacă descoperă că viza ta a expirat, vei fi întors din drum cu aceeași companie aeriană cu care ai ajuns acolo, potrivit feminis.ro.

×
Subiecte în articol: angajati aeroporturi
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close