Antena 3 Actualitate Social Dr. Virgil Musta: ”Distanțarea socială și purtarea măștii, noua normalitate”

Dr. Virgil Musta: ”Distanțarea socială și purtarea măștii, noua normalitate”

08 Iun 2020   •   10:50
Dr. Virgil Musta: ”Distanțarea socială și purtarea măștii, noua normalitate”
Sursa foto: antena3

Masca de protecție și distanțarea socială vor deveni "noua normalitate". Declarația vine din partea medicului Virgil Musta, de la Spitalul Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara.

Virgil Musta a precizat că este important ca oamenii să încerce să ducă o viață firească, respectând însă normele de igienă și distanțare socială.

”Eu consider că este bine să începem să ducem o viață firească, o viață normală pe care o duceam și înainte, dar cu anumite reguli care trebuie respectate. Din câte știu eu, în mare parte s-au respectat aceste reguli, ceea ce este foarte important, pentru că, în momentul în care acestea nu se vor respecta, este foarte probabil ca numărul de cazuri să înceapă să crească din nou și atunci va trebui să trecem din nou la măsuri restrictive mai severe.

Virusul încă există în comunitate, dovadă sunt noile cazuri care apar, și există riscul să apară noi focare”, a explicat medicul de la Spitalul Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara, la B1 Tv.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close