Antena 3 CNN Actualitate Social Draga Olteanu, mărturie emoționantă despre Stela Popescu

Draga Olteanu, mărturie emoționantă despre Stela Popescu

Draga Olteanu, mărturie emoționantă despre Stela Popescu
24 Noi 2017   •   19:12

Draga Olteanu Matei a transmis un mesaj extrem de emoționant despre Stela Popescu. Cele două actrițe au jucat împreună în foarte multe scheciuri și au petrecut momente minunate împreună.

”M-a trăsnit această veste. Acest lucru nu poate să te lase decât fără respirație, să te uimească într-un hal fără de hal. Mi-am dorit să fie un vis urât, să mă înșel. Punctul final este obligatoriu pentru fiecare. În toata viața noastră n-am auzit-o să se plângă, să spună că are probleme de sănătate.”, a spus Draga Olteanu.

"Pe moment m-am gândit că poate este vreun scheci, vreun monolog, ceva, dar m-a surprins că a scăpat din mână premiul şi n-a schiţat niciun gest. Iar cei din jur nici atâta. Mă aşteptam ca bărbatul din stânga ei să se aplece, să-l ridice. Nu, au rămas toţi şi se uitau la ea, nemişcaţi. Sigur că i-a încremenit pe toţi. Probabil că nu se aştepta nimeni la treaba asta. Şi la ieşirea aceea pe care a avut-o. Şi la incoerenţa aceea. Cum se poate ca dintr-o sală întreagă, nimeni să nu-şi fi dat seama? Se poate să nu fi fost vreun medic pe acolo, să nu fi fost vreun om cu experienţă. În general, de o bună bucată de vreme, nu mai suntem atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru", a mai declarat actrița.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close