Antena 3 CNN Actualitate Social Drama familiei lui Marian Roșca, românul rănit în tragedia din Italia. E șocant ce s-a întâmplat cu sora acestuia

Drama familiei lui Marian Roșca, românul rănit în tragedia din Italia. E șocant ce s-a întâmplat cu sora acestuia

Drama familiei lui Marian Roșca, românul rănit în tragedia din Italia. E șocant ce s-a întâmplat cu sora acestuia
16 Aug 2018   •   16:02

Drama familiei lui Marian Roșca, românul rănit în accidentul din Genova, soldat cu 40 de morți. Bărbatul, aflat în comă la spital, a vorbit ultima oară la telefon cu sora sa, căreia i-a spus că nu se simțea bine. Gorjeanul a mai avut o soră care a murit la 23 de ani, lovită de fulger.

Autoritățile italiene au anunțat în noaptea de marți spre miercuri că Marian Roșca a murit, după ce un tronson al autostrăzii A10 s-a prăbușit, în apropiere de Genova. Ulterior, Ministerul Afacerilor Externe din România a anunțat că bărbatul de 36 ani din județul Gorj este de fapt în viață și se află în stare gravă la spital.

„Astăzi o să ajungă şi soţul meu la spital. A plecat din Franţa. Ştim că este în comă indusă, de gradul IV, doctorii au spus de două săptămâni în care sperăm să-şi revină, să deschidă ochii, deşi există riscul de a rămâne o legumă. N-am putut să-i spun mamei, mai am o soră care a murit trăsnită în urmă cu 18 ani şi e un şoc pentru mama. Sora avea 23 de ani, a murit trăsnită, a rămas o fetiţă de un an şi două luni. A fost o perioadă grea”, a declarat sora românului care fusese declarat mort din greşeală de autoritățile italiene.

Femeia a mărturisit că fratele ei cu o jumătate de oră înainte ca podul Morandi să se prăbușească.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: drama roman
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close