x close

DSP, amendă de 30.000 de lei după ce opt persoane au fost diagnosticate cu coronavirus la un centru de dializă din Alba

08 Apr 2020   •   12:35
DSP, amendă de 30.000 de lei după ce opt persoane au fost diagnosticate cu coronavirus la un centru de dializă din Alba Hepta

Opt persoane de la Clinica de Dializă din Alba Iulia au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Dacă în urmă cu câteva zile DSP anunța că nu există bolnavi și că GCS comunică date greșite, acum centrul s-a ales cu o amendă de 30.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al DSP Alba transmis, miercuri, medicii epidemiologi recomandă măsuri pentru creșterea nivelului de protecție a personalului medical și a pacienților dializați.

După finalizarea verificărilor efectuate de inspectorii sanitari din cadrul DSP Alba la Centrul de Dializă Alba Iulia s-a constatat că nu au fost respectate în totalitate recomandările DSP Alba transmise în 27 martie. Nu au fost respectate recomandările privind nivelul de protecție al personalului. Pentru această neconformitate a fost sancționată unitatea cu amendă contravențională în valoare de 30.000 lei. Au fost transmise recomandări de către medicii epidemiologi din cadrul DSP Alba pentru creșterea nivelului de protecție a personalului medical și a pacienților dializați”, se arată în comunicat.

Citeşte mai multe despre:

dsp coronavirus Alba
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati