Antena 3 CNN Actualitate Social După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a distrus viața unei alte paciente. „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”

După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a distrus viața unei alte paciente. „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”

După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a distrus viața unei alte paciente. „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”
05 Dec 2018   •   10:43

Medicul chirurg, Gheorghe Ștefan, de la Spitalul Militar din Constanța, nu a greșit doar atunci când a uitat două foarfeci de 16 centimetri în burta unei paciente de 61 de ani. Medicul are o colecție de situații rar întâlnite în medicină. 

Însă o altă pacientă a decis să povestească drama prin care trece din cauza medicului. „Mersesem să mă operez pentru că aveam pierderi de urină”, spune ea. 

Cusătura mult prea strânsă în zona vaginului îi provoacă mai întâi doar disconfort, apoi durere și o aduce în imposibilitatea de a avea viață sexuală. Mai mult, i se spune că „explorarea cu sondă ecografică nu se poate efectua corespunzător ca urmare a modificării calibrului vaginal postintervențional”.

„M-am dus la doctorița Doinița Gache. Pur și simplu nu m-a putut consulta. M-a trimis la doctorul Ștefan să-mi scoată ațele”, povestește pacienta. 

Pacienta merge la chirurg și, pe 16 martie 2016, acesta îi scoate ațele. „Mi-a scos pe viu două bucăți de ațe destul de lungi. S-a creat în interiorul meu o ruptură, o traumă psihică”, spune femeia, potrivit Libertatea.

 

 

×
Subiecte în articol: medic gheorghe stefan chirurg
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close