Antena 3 CNN Actualitate Social Ea este cea mai bogată româncă din lume. Unde locuiește și cu ce se ocupă

Ea este cea mai bogată româncă din lume. Unde locuiește și cu ce se ocupă

Cea mai bogată româncă din lume trăiește ca în povești, după ce a renunțat la cariera de model și a început o viață nouă, departe de România.

Ea este cea mai bogată româncă din lume. Unde locuiește și cu ce se ocupă
Sursa foto: Anca Verma | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2023   •   11:33

Fostă Miss România, Anca Verma este o femeie de afaceri de succes și este cunoscută drept cea mai bogată româncă din lume.

În trecut, Anca Verma a a avut o carieră strălucitoare de model în Europa, însă aceasta a renunțat la podium și s-a angajat la o companie de telefonie mobilă, unde a devenit director general adjunct al operațiunilor pentru București.

Ulterior, Anca s-a căsătorit cu afaceristul indian Abhishek Verma, pe care l-a cunoscut în timpul unei călătorii în străinătate, acesta fiind deținătorul unei averi impresionante, pe care a obținut-o prin intermediul vânzărilor de armament.

Cei doi au împreună o fiică, iar Anca este președintele Olialia World, o companie care a devenit lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum, datorită gamei variate de produse.

Citește și: Ţara care oferă o lună în plus de concediu plătit pentru creşterea natalităţii

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai mult, familia Verma locuiește într-un palat luxos, iar mobilierul din interior este poleit cu aur.

Cei doi sunt protejați permanent de o firmă de pază, iar filmulețele care circulă pe internet arată că paznicii sunt înarmați.

Anca Verma nu vrea să renunțe la cetățenia română

Femeia de afaceri a declarat că familia ei face parte din patrimoniul cultural al oamenilor bogați din India, însă nu a dorit niciodată să renunțe la cetățenia română.

"În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română.

Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, în politică și în cercurile de afaceri.

Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută.

Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi.

Oamenii din India iubesc și adoră familia mea", a spus Anca, într-un interviu acordat pentru voceata.eu, potrivit b1tv.ro.

×
Subiecte în articol: romanca bogata
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close