Antena 3 CNN Actualitate Social Eduard a visat mereu să salveze oameni și a reușit. La 20 de ani, e un erou. Dar acum își mai dorește ceva

Eduard a visat mereu să salveze oameni și a reușit. La 20 de ani, e un erou. Dar acum își mai dorește ceva

La 20 de ani, unii dintre noi nu știu ce își doresc, dar nu este și cazul lui Eduard. El a știut mereu că vrea să salveze oameni. Iar într-o zi chiar a făcut-o. A ținut în viață un bărbat care intrase în stop cardiorespirator.

Eduard a visat mereu să salveze oameni și a reușit. La 20 de ani, e un erou. Dar acum își mai dorește ceva
Sursa foto: Foto: Facebook
25 Apr 2020   •   21:52

Tânărul, care lucrează într-o spălătorie auto, este voluntar la SMURD și este mândru că este rom. Acum, Eduard mai are un vis și speră că, într-o zi, îl va realiza și pe acesta: vrea să devină paramedic. 

Povestea lui a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

„Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto din Râmnicu Vâlcea, iar visul lui dintotdeauna a fost să salveze oameni. Acest lucru s-a și întâmplat în luna februarie, când, cu ajutorul procedeelor de resuscitare pe care le-a învățat ca voluntar SMURD, Eduard a ținut în viață un bărbat care intrase în stop cardiorespirator.

Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto, iar aproape lunar, el și prietenii săi, strâng alimente și haine pe care le duc apoi familiilor nevoiașe.

Are 20 de ani... este voluntar SMURD și a avut o singură rugăminte la noi:
- Vă rog să spuneți că sunt rom, un rom care își dorește enorm să ajungă paramedic ca să poată salva oameni!

Are doar 20 de ani, iar noi suntem convinși că prin dorința lui de a face bine, prin exemplul pe care îl oferă altor tineri... vor fi, într-adevăr, salvate multe vieți!

Felicitări, Omule! Felicitări, Salvatorule!”

×
Subiecte în articol: salvator volutar smurd
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close