Antena 3 CNN Actualitate Social Elena Merişoreanu, în lacrimi, după decesul lui Gabi Luncă: "Mă simt aşa săracă. Am pierdut atât de mulţi colegi"

Elena Merişoreanu, în lacrimi, după decesul lui Gabi Luncă: "Mă simt aşa săracă. Am pierdut atât de mulţi colegi"

Elena Meroșioreanu a vorbit în lacrimi la Antena 3, despre tragediile prin care au trecut colegii ei, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu şi acum Gabi Luncă în lupta cu COVID-19.

Elena Merişoreanu, în lacrimi, după decesul lui Gabi Luncă: "Mă simt aşa săracă. Am pierdut atât de mulţi colegi"
de Claudia Popovici    |    03 Apr 2021   •   00:19

A murit Gabi Luncă. Îndrăgita artistă de avea 81 de ani și fusese internată în spital cu COVID-19.

Informația a fost confirmată, vineri seară, de Spitalul Judeţean Ilfov pentru Antena 3. Gabi Luncă a fost una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România. Fiica sa, Rebeca Onoriu, a făcut anunțul decesului lui Gabi Luncă prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook.

"După 23 ani, din nou împreuă! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem...", a scris Rebeca Onoriu.

Elena Merişoreanu în lacrimi, după decesul lui Gabi Luncă: "Mă simt așa săracă. Am pierdut atât de mulți colegi”

Vizibil afectată de tragica veste, Elena Merişoreanu şi-a amintit cu lacrimi în ochi de colegii ei răpuși de COVID-19 în ultima perioadă.

"Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi.

Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte.

Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceea care ne îngrijesc.

I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi.Doamna Gabi era o persoană deosebită", a spus Elena Merişoreanu.

Trecerea în neființă a îndrăgitei Gabi Luncă vine după un șir de tragedii care îndoliază lumea artistică din România. În urmă cu exact o săptămână se stingea din viață, tot din cauza COVID-19, Cornelia Catanga. Aceasta avea 63 de ani.

Vineri dimineață un alt anunț i-a șocat pe români. Nelu Ploieșteanu pierdea lupta cu temutul virus. Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de la jumătatea lunii martie, mai exact din data de 13 martie. În tot aceste timp, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât artistul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni dar și la inimă. 

De unde ar fi luat Gabi Luncă virusul

Familia a încercat să dezlege misterul îmbolnăvirii lui Gabi Luncă. Fiica artistei crede că totul ar fi plecat de la menajera casei, care nu a realizat la timp faptul că s-a îmbolnăvit cu SARS-COV-2 şi a continuat să ducă o viaţă normală:

“Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are”, declara recent Estera Onoriu, cealaltă fiică a lui Gabi Luncă.

×
Subiecte în articol: Elena Merişoreanu deces Gabi Luncă
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close