Antena 3 Actualitate Social Episcopul Hușilor, apel la credincioși în Postul Paștelui. Oamenii, rugați să renunțe la Facebook și televizor

Episcopul Hușilor, apel la credincioși în Postul Paștelui. Oamenii, rugați să renunțe la Facebook și televizor

12 Mar 2019   •   22:21
Episcopul Hușilor, apel la credincioși în Postul Paștelui. Oamenii, rugați să renunțe la Facebook și televizor

Episcopul Hușilor îndeamnă credincioșii să închidă televizoarele și să uite de rețelele de socializare în Postul Paștelui. 

„Bine ar fi ca în aceastã primã sãptãmânã, de intensã rugãciune, sã închidem televizoarele si toate retelele de socializare” a spus PS Ignatie. 

Fața bisericească i-a îndemnat pe vasluieni sã îsi asume în acest Post, început ieri, renuntarea la pãcatele dominante, recomandând totodatã, pentru prima sãptãmânã renuntarea totalã la tot ce înseamnã media: „Sã încercãm sã renuntãm mãcar la câte un pãcat care simtim cã ne dominã. 

Bine ar fi ca în aceastã primã sãptãmânã, de intensã rugãciune, sã închidem televizoarele si toate retelele de socializare si sã vedem cât de dependenti suntem de toate aceste lucruri. Este o mãsurã duhovniceascã, sã vezi unde te afli, unde te situezi. Atentie și la postul lãuntric, la postul inimii!” a rostit Episcopul Hușilor. 

Ierarhul Husilor a citit celor prezenti la Catedrala Episcopalã, duminicã seara, rugãciunile de dezlegare specifice intrãrii în Post, relatează vremeanoua.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close