Antena 3 CNN Actualitate Social Era o profesoară respectată, dar a ajuns să doarmă pe străzi. Care este povestea cutremurătoare a unei femei

Era o profesoară respectată, dar a ajuns să doarmă pe străzi. Care este povestea cutremurătoare a unei femei

Era o profesoară respectată, dar a ajuns să doarmă pe străzi. Care este povestea cutremurătoare a unei femei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Apr 2017   •   12:45

O femeie neajutorată, ajunsă la vârsta pensionării, și-a pierdut tot ce a agonisit pe timpul vieții. Bătrâna a ajuns, după ani de muncă în România, să doarmă pe trotuar, în Piața Domenii. 

Potrivit ciao.ro, doamna a fost profesoară de sport. Întreaga viață și-a dedicat-o educației sportive a elevilor din școlile unde a predat ore de educație fizică, iar acest lucru a împlinit-o. A fost dedicată întru-totul acestei meserii care i-a adus și un venit decent.

Pe parcursul vieții s-a îndragostit de un barbat cu care a decis să se căsătrească. Astfel au strâns suficienți bani cât să își cumpere propriul apartament. Totul a mers relativ bine până când soțul ei a devenit infidel. Acesta s-a încurcat cu o femeie care a ajuns să îi ia locul soției lui, obligând-o pe aceasta să părăsească locuința.

Așa a ajuns fosta profesoara de sport să doarmă pe trotuarul rece din stația RATB, din Piața Domenii. Singura ei avere acum sunt hainele de pe ea și o gură de aerisire prin care iese căldura din canale. 

Vezi imaginile aici.

×
Subiecte în articol: poveste strazi locuinta femeie profesoara sport
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close