Erau ultimele secunde din viața lui când a deschis brusc ochii și a vorbit. Ce i-a spus un copil mamei lui înainte de a muri, a lăsat pe toată lumea cu ochii în lacrimi

16 Noi 2017   •   13:09
Erau ultimele secunde din viața lui când a deschis brusc ochii și a vorbit. Ce i-a spus un copil mamei lui înainte de a muri, a lăsat pe toată lumea cu ochii în lacrimi Foto: NolanStrong/ Facebook

Un băiețel în vârstă de patru ani s-a luptat cu moartea timp de doi ani de zile. Micuţul suferea de o boală înfiorătoare.

Într-o zi, mama a decis să-i pună capăt suferinței. Şi-a apropiat fruntea de a lui şi i-a şoptit: "Nu mai pot să te apăr." Cu câteva secunde înainte de a muri, copilul a dechis ochii, a mişcat buzele şi i-a şoptit, ca pentru rugăciune, acest lucru.

Pe 7 februarie, Ruth Scully, din Maryland, şi-a luat adio pentru totdeauna de la fiul său. Nolan se lupta cu o formă rară de cancer. În ciuda vârstei fragede, băieţelul a dat dovadă de maturitate şi de un curaj extrem, informează CNN.

Era 9 seara când Ruth a avut ultima discuţie cu fiul său.

"Ţin minte că l-am întrebat dacă pot să mă duc să fac şi eu un duş. Nu aveam voie să-l părăsesc, trebuia să mă atingă tot timpul. Eram de nedespărţit! Mi-a spus: 'Bine, mami. Cheamă-l pe unchiul Chris să stea cu mine, să mă ţină de mână... Eu o să stau cu faţa spre tine, să te văd. Am intrat în duş, m-am întors spre el şi i-am spus: 'Uită-te la mine, puiule, ies imediat!' Mi-a zâmbit şi am închis uşa la cabină. Când am închis uşa, mi-au spus că Nolan a închis şi el ochii. Intrase într-o stare de amorţeală, trecea dincolo. În secunda următoare, l-am luat în braţe şi l-am aşezat pe pat.  Îngeraşul meu a respirat adânc, a deschis ochii, mi-a zâmbit şi, cu vocea tremurândă, mi-a şoptit: 'Te iubesc, mami!' Apoi a închis ochişorii şi s-a dus. . Nici acum nu-mi vine să cred! Copilul meu s-a trezit din comă pentru o fracţiune de secundă, cât să-mi spună că mă iubeşte şi să-mi zâmbească pentru ultima dată.", a încheiat Ruth.

Parteneri
x close