Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei. Andrei Coşuleanu: ''Am făcut o hartă a deşeurilor şi este înfiorător de mult gunoi în România astăzi''

Eroul Zilei. Andrei Coşuleanu: ''Am făcut o hartă a deşeurilor şi este înfiorător de mult gunoi în România astăzi''

Eroul Zilei. Andrei Coşuleanu: ''Am făcut o hartă a deşeurilor şi este înfiorător de mult gunoi în România astăzi''
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
13 Sep 2018   •   12:44

În mai puţin de două zile va avea loc cea mai amplă acţiune civică de pe întreg globul, World Cleanup Day. Ţara noastră va participa, prin campania Let's Do It România. Peste un milion de voluntari sunt mobilizaţi în acest sens şi şi-au propus să facă România mai curată, pe 15 septembrie. Cei înscrişi vor putea să-şi aleagă zonele pe care le curăţă prin intermediul aplicaţiei World Cleanup. Andrei Coşuleanu, directorul executiv Let's do it Romania a vorbit la Antena 3 despre campania prin care îşi propune să facă România mai curată.

''Ne confruntăm cu foarte multe situaţii în care oamenii pur şi simplu merg la grătar şi nu îşi iau după ei acele resturi care le rămân, chiar dacă tot ei le duc până acolo, pline. Avem nevoie de foarte multă educare în acest sens şi Ziua de Curăţenie Naţională este un proiect de a educa oamenii şi de a nu transforma voluntarii în nişte gunoieri. Pentru noi este important să avem omul care înţelege că locul deşeului nu este pe stradă. Este într-o pubelă, într-un sac acasă, într-o zonă corespunzător amenajată şi nu este la marginea unei păduri, sau într-o zonă pitorească din România, unde găsim foarte multe deşeuri aruncate ilegal. Am făcut o hartă a deşeurilor şi este înfiorător de mult gunoi în România astăzi'', a spus Andrei Coşuleanu.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close