Antena 3 Actualitate Social Eroul Zilei. Andrei Mărgeloiu, declarat cel mai bun student în Anglia

Eroul Zilei. Andrei Mărgeloiu, declarat cel mai bun student în Anglia

15 Ian 2020   •   12:30
Eroul Zilei. Andrei Mărgeloiu, declarat cel mai bun student în Anglia

A fost declarat cel mai bun student din Anglia, dar în România nu a fost apreciat pentru performanţele sale, ba chiar a fost complet ignorat.

Este povestea lui Andrei Mărgeloiu, un tânăr de 22 de ani din Târgu- Jiu, care a fost admis la programul de masterat al Universităţii din Cambridge şi studiază inteligenţă artificială.

Anul trecut, Andrei a absolvit Facultatea de Informatică a University College London, unde a fost declarat cel mai bun student. În 2016, tânărul a absolvit Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu, iar în timpul liceului a obţinut trei medalii de aur la Olimpiada Naţională de Informatică, iar experienţa acumulată i-a fost de mare ajutor pentru a se face remarcat în Marea Britanie.

„În Anglia am plecat pentru că mi-am dorit să fiu într-un cerc internațional, unde ideile sunt transmise cu ușurință, și nu există prejudecăți. Este un mediu competitiv iar din cauza barierii de limbă, știind limba engleză, Anglia a fost un loc ușor de accesat”, a povestit Adrei despre decizia sa de a pleca la studii în Anglia. 

Andrei Mărgeloiu, declarat cel mai bun student în Anglia

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close