Antena 3 CNN Actualitate Social Eroul Zilei. Proiectul ”SwimAtHome”, pentru cauze nobile

Eroul Zilei. Proiectul ”SwimAtHome”, pentru cauze nobile

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri în care sute de oameni înoată pentru a susține o cauza în care cred.

Eroul Zilei. Proiectul ”SwimAtHome”, pentru cauze nobile
11 Iun 2020   •   12:36

Anul acesta este a 8-a ediție și participanții vor încerca să strângă bani pentru 25 de proiecte care au nevoie de susținere, și vă dau câteva exemple: ore de psihoterapie pentru copiii grav bolnavi, tratamente la domiciliu pentru copiii bolnavi de cancer, sprijin pentru vârstnici și tineri cu dizabilități sau caravane de medici care merg în sate și consulta oameni care nu își permit un control medical.

Încă vă puteți înscrie în competiție că să luptați pentru o cauza. Și e cu atât mai interesant anul acesta. Pentru că Swimathon se transforma în SwimAtHome, un fel de Înotam acasă.

Pentru că piscinele sunt închise, așa că fiecare participant vă trebui să vina cu o idee originala pentru a-și susține cauza. Alina Kasprovschi, organizatoarea evenimentului și directorul executiv al Fundației Comunitare București, e astăzi alaturi de noi și ne spune chiar acum mai multe. 

”Vreau să povestesc despre unul din proiecte care de doi ani strânge cei mai mulți bani, asta și pentru că e un proiect foarte mare, e un proiect al Asociației ”Dăruiește aripi”, care își propune în fiecare an să strângă bani pentru tratamente la domiciliu ale copiilor bolnavi grav din toată Dobrogea”, a spus  Alina Kasprovschi.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close