Antena 3 CNN Actualitate Social Este ireal cum arăta blonda în 2015. Acum nimeni n-o mai recunoaște - Nu, nu era grasa!

Este ireal cum arăta blonda în 2015. Acum nimeni n-o mai recunoaște - Nu, nu era grasa!

Este ireal cum arăta blonda în 2015. Acum nimeni n-o mai recunoaște - Nu, nu era grasa!
Sursa foto: Foto: Instagram/ annalisemishler
23 Iun 2017   •   18:17

Transformări uimitoare ale corpului te pot face peste noapte într-un star de pe Instagram. Însă de cele mai multe ori, transformarea este de la gras la slab, sau de la un corp moale, la tonifiere.
Însă cazul lui Annalise Mishler este total opus. Fata, în vârstă de 22 de ani, din California, ajunsese la cel mai rău punct al luptei sale cu anorexia, cântărind doar 27 de kilograme. 

Potrivit Daily Mail, astăzi tânăra este mult mai sănătoasă, cântărind la aproape 50 de kilograme, dar tot este considerată subponderală.

La sfârșitul lui 2014, Annalise se afla în lupta contra anorexiei. În fotografiile pe care le-a publicat pe Instagram, arăta scheletică, cu brațe și picioare osoase și cu mai multe oase care ieșeau din spate. Ea a avut probleme cu somnul, a suferit de anemie și osteoporoză și a dezvoltat probleme de inimă.

După ce a hotărât să primească ajutor, ea a început să ia în greutate, împărtășind progresul pe Instagram. A început să adauge mai multe calorii și acum consumă 6500 pe zi, astfel încât să poată pune pe greutate și pe mușchi.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close