Antena 3 CNN Actualitate Social Europol: Şef de la Imigrări surprins când juca "Solitaire" la o conferinţă

Europol: Şef de la Imigrări surprins când juca "Solitaire" la o conferinţă

Şeful Inspectoratului General pentru Imigrări s-a jucat "Solitaire" la o conferinţă despre migraţie. Europol a publicat imaginile pe Facebook şi a criticat atitudinea pe care a avut-o reprezentantul ţării noastre în cadrul conferinţei din Malta.

Europol: Şef de la Imigrări surprins când juca "Solitaire" la o conferinţă
Sursa foto: Europol | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2022   •   14:13

Cu o săptămână înainte de Consiliul JAI, şeful Inspectoratului General pentru Imigrări, Florin Mihăilă, a reprezentat România la Conferința Agenției Uniunii Europene pentru Azil, care s-a desfăşurat în Malta.

În timpul discuţiilor aprinse pe tema migraţiei, chestorul a fost surprins şi fotografiat în timp ce se juca "Solitaire".

Imaginile au fost plublicate de Europol pe reţelele sociale, acestea fiind însoţite şi de un mesaj care critică atitudinea celui care fusese trimis să apere interesele României.

"Reprezentantul României a fost surprins jucând Solitaire în cadrul conferinței chiar de unul dintre participanți. Nu ne e de mirare că acesta juca Solitaire, deși tocmai tema migrației a condus la amânarea aderării țării noastre la Spațiul Schengen", a scris Europol pe Facebook.

În ciuda imaginilor care circulă în mediul online, Inspectoratul susţine că angajatul nu a procedat în acest fel şi nu a jucat "Solitaire" în timpul conferinţei.

 

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close