Antena 3 Actualitate Social Ce știe Poliția: Unde este patronul fugar al România TV, Sebastian Ghiță

Ce știe Poliția: Unde este patronul fugar al România TV, Sebastian Ghiță

de M.Z.    |    19 Ian 2017   •   16:45
Ce știe Poliția: Unde este patronul fugar al România TV, Sebastian Ghiță
Sursa foto: Foto: Agerpres

Poliția Română nu a putut să confirme, joi, într-un răspuns către Antena 3, dacă Sebastian Ghiță a plecat sau nu din țară.

Urmare a solicitării dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliţiei Române, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicăm următoarele:

Precizăm că, la data de 05 ianuarie a.c., persoana la care faceți referire a fost dată în urmărire națională ca urmare a emiterii unui mandat de arestare preventiv ce nu a putut fi pus în executare.

De asemenea, aceeași persoană a fost dată în urmărire internațională, imediat ce instanța de judecată a emis mandatul european de arestare și cererea de dare în urmărire internațională.

Menționăm că, așa cum am comunicat deja public, Poliția de Frontieră nu a transmis informații care să confirme ieșirea din țară a persoanei în cauză”, se arată în răspunsul IGPR transmis Antena 3 și difuzat în exclusivitate, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Nicio instituţie din România nu ştie în acest moment unde se află patronul RTV, deşi îl poate urmări în fiecare zi pe toate posturile de televiziune. Sebastian Ghiţă apare în înregistrări, unele făcute înainte de anul nou, altele destul de recente, în care vorbeşte despre corupţie la nivel înalt. Ţintele sale: numărul doi din SRI, Florian Coldea şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Florian Coldea a apărut în dezvăluirile patronului RTV, atunci când fostul preşedinte, Traian Băsescu, povestea, într-o înregistrare audio, cum aranjau Coldea şi Kovesi dosare penale.

Lovitura de graţie a venit însă când Ghiţă a povestit despre vacanţele şi petrecerile la care a fost alături de Florian Coldea.

În ultima înregistrare, datată 16 ianuarie, Sebastian Ghiţă a susţinut că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi ar fi ofițeri ai unui serviciu secret străin, dar nu a adus niciun fel de dovadă în acest sens.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close