Antena 3 CNN Actualitate Social Executor judecătoresc din Timişoara acuzat că a întreţinut relaţii intime cu minore: "Cred că e o greşeală de nume"

Executor judecătoresc din Timişoara acuzat că a întreţinut relaţii intime cu minore: "Cred că e o greşeală de nume"

Percheziții la cabinetul unui executor judecătoresc din Timișoara acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore și le-a fotografiat. Printre victime se află și o fată de 13 ani.

Executor judecătoresc din Timişoara acuzat că a întreţinut relaţii intime cu minore: "Cred că e o greşeală de nume"
de Georgiana Adam    |    08 Iun 2021   •   16:46

Din primele informaţii, executorul judecătoresc, în vârstă de 60 de ani, a plecat însoțit de avocatul său de la sediul DIICOT Timișoara, după ce s-a făcut percheziție informatică în telefon.

Potrivit jurnaliștilor de la pressalert.ro în această dimineață poliţiştii de la crimă organizată au descins la biroul său, i-au ridicat telefoanele și un laptop, totul plecând de la investigațiile din care reieșea că acesta a întreținut de-a lungul timpului relații sexuale cu mai multe minore.

„La ieșirea din sediul DIICOT executorul judecătoresc a declarat că, de fapt, în spate nu ar fi decât o serie de minciuni și o plângere făcută deoarece cineva ar fi fost nemulțumit de modul cum a făcut o executare.

În acest moment există probe că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin cu o minoră. Ancheta este în plină desfășurare și în acest moment practic, polițiștii de la crimă organizată și procurorul DIICOT adună probe. Cel mai probabil acesta va fi acuzat de act sexual cu un minor", a spus pentru Antena 3, Dragoș Bota, jurnalist Pressalert.ro

Înainte de a fi dus la audieri, executorul judecătoresc, a declarat presei locale, că nu ştie despre ce este vorba şi a făcut referire la o confuzie legată de nume.

„Cred că este o greșeală de nume. Nu sunt numai eu Matei Sorin Romeo. Eu sunt cel mai tânăr dintre ei. Posibil să fie o greșeală. Cred că a fost cineva deranjat de o executare făcută de mine. Când voi afla despre cine este vorba voi cere despăgubiri de la persoana respectivă. Este clar că a avut cineva ceva cu mine. Nu este absolut nimic”, a spus executorul judecătoresc.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close