Antena 3 CNN Actualitate Social Explozie la filiala serviciilor de securitate ruse. O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite

Explozie la filiala serviciilor de securitate ruse. O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite

Explozie la filiala serviciilor de securitate ruse. O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite
31 Oct 2018   •   11:31

O persoană a fost ucisă, iar alte trei rănite miercuri într-o explozie, într-o filială regională a serviciilor ruse de securitate FSB, la Arhanghelsk, în nordul ţării, a declarat un purtător de cuvânt al guvernatorului local penru AFP.

Un dispozitiv exploziv a detonat”, a declarat acest purtător de cuvânt, Artiom Botighin, adăugând că ”o persoană a fost ucisă, iar alte trei au fost spitalizate”.

Explozia a avut loc imediat înainte de ora locală 9.00 (8.00, ora României), potrivit guvernatorului regiunii Arhanghelsk, Igor Orlov, care făcut declaraţii de presă.

”Tipul de exploziv folosit este pe cale să fie stabilit”, a adăugat el.

Guvernatorul a refuzat să se pronunţe în legătură cu situaţia răniţilor şi a spsu că identitatea moerului era în curs de verificare.

”Luăm măsuri în vederea sporirii securităţii civililor şi clădirilor publice în regiunea Arhanghelsk”, a anunţat Orlov.

Atacuri vizând poliţia sau FSB sunt rare în Rusia, mai puţin în Caucazul de Nord, o regiune cu populaţie majoritar musulmană, în care autorităţile se confruntă cu rebeli islamişti.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: explozie Securitate servicii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close