Antena 3 CNN Actualitate Social Explozie puternică într-un bloc din Piatra-Neamț. Autoritățile intervin de urgență

Explozie puternică într-un bloc din Piatra-Neamț. Autoritățile intervin de urgență

Explozie puternică într-un bloc din Piatra-Neamț. Autoritățile intervin de urgență
31 Oct 2018   •   14:26

Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma exploziei produse la un bloc de locuinţe din municipiul Piatra Neamţ, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). 

Conform aceleiaşi surse, explozia a fost urmată de un incendiu. 

"Incendiul s-a extins la faţada blocului şi la acoperiş. Până în acest moment sunt patru victime, din care trei transportate la spital (una cu arsuri grave)", au precizat reprezentanţii IGSU. 

Pentru localizarea incendiului se acţionează cu cinci autospeciale de stingere, două autoscări şi descarcerarea grea. De asemenea, la faţa locului se află două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ. 

"În acest moment nu sunt persoane surprinse în interiorul construcţiei, însă intervenţia de stingere este deosebit de dificilă din cauza arderii violente şi propagării pe verticală în exteriorul clădirii", au mai anunţat reprezentanţii IGSU. 

O explozie urmată de un incendiu s-a produs miercuri la un bloc de locuinţe din municipiul Piatra Neamţ, la etajul al treilea, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de dispeceratul ISU Neamţ. "Informaţiile iniţiale se referă la o explozie într-un bloc de locuinţe, urmată de incendiu şi că ar fi persoane surprinse şi la etajele superioare", a precizat sursa citată. 

Potrivit ISU Neamţ, trei victime au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

 

×
Subiecte în articol: bloc explozie incendiu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close