Antena 3 CNN Actualitate Social FACIAS și ISHR vor derula proiecte comune în România: ”Suntem mândri să vă anunțăm colaborarea dintre noi”

FACIAS și ISHR vor derula proiecte comune în România: ”Suntem mândri să vă anunțăm colaborarea dintre noi”

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) și ISHR (Serviciul Internațional pentru Drepturile Omului) vor derula proiecte comune în România, anunță FACIAS într-un comunicat de presă.

FACIAS și ISHR vor derula proiecte comune în România: ”Suntem mândri să vă anunțăm colaborarea dintre noi”
Sursa foto: Facebook/ FACIAS
de Andreea Ştefan    |    26 Mai 2023   •   11:43

ISHR are o vastă experiență în promovarea și apărarea drepturilor omului și a promotorilor acestora.

”Suntem mândri să vă anunțăm colaborarea dintre Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) și ISHR (Serviciul Internațional pentru Drepturile Omului), o organizație cu o vastă experiență în domeniul apărării drepturilor omului.

Cele două organizații fac parte acum din aceeași rețea și, oricând vor apărea oportunități, vor colabora și vor iniția proiecte și activități comune.

ISHR are o experiență de aproape 40 de ani în domeniul apărării drepturilor omului, fiind o organizație prezentă atât în Europa, cât și în Statele Unite. ISHR s-a făcut remarcat și prin abordarea sa inovativă, de a sprijini cu toate forțele pe cei care luptă pentru apărarea drepturilor omului și a valorilor democratice, în cazurile în care aceștia sunt oprimați sau marginalizați. În acest sens, ISHR oferă o gamă variată de resurse pentru cei care vor să promoveze activ drepturile omului.

Întreaga societate românească poate beneficia de experiența și expertiza ISHR într-un domeniu esențial unei democrații funcționale și unui adevărat stat de drept.

Misiunea FACIAS este de a asigura garantarea apărarii drepturilor și libertăților fundamentale, prevenirea, descoperirea și sancționarea, pe cale mediatică și juridică, ale încălcărilor legilor în vigoare. FACIAS pledează pentru combaterea abuzurilor instituțiilor statului asupra cetățenilor”, transmite FACIAS.

×
Subiecte în articol: FACIAS
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close