Antena 3 CNN Actualitate Social O fată de 19 ani a fost salvată de la viol de un român în Italia

O fată de 19 ani a fost salvată de la viol de un român în Italia

Fata de 19 ani a fost atacată şi trântită la pământ de un bărbat, în timp ce se întorcea spre casă. Românul a văzut întreaga scenă de la balcon şi fără să stea pe gânduri a sărit în ajutorul fetei.

O fată de 19 ani a fost salvată de la viol de un român în Italia
de Claudia Popovici    |    06 Apr 2021   •   17:21

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în apropierea stației de pe Via Tiziano, Italia. Tânăra de afla în drum spre casă, când la un moment dat, a fost atacată de un individ. În momentul atacului fata se afla într-o convorbire și a apucat doar să strige „ajutor” înainte ca telefonul să îi fie închis.

 „Am înțeles imediat că avea intenții rele pentru că începea deja să-și scoată cureaua de la pantaloni. Am încercat să mă apăr, am încercat să țip, dar el mi-a pus palma peste gură. Apoi, nu știu cum, m-am trezit pe pământ cu el deasupra mea, le-a povestit mai târziu fata carabinierilor din Cinisello Balsamo, Italia.

O fată de 19 ani a fost salvată de la viol de un român

Un român a văzut toată scena de la un balcon şi alarmat de țipetele fetei a intervenit rapid. Cu planul dat peste capa gresorul a renunțat la intenție şi a luat-o la fugă.

Între timp poliția italiană a fost alertată de persoana cu care fata vorbea la telefon şi cu informațiile date şi de român, agresorul a fost identificat şi reținut. Potrivit poliţiei, este vorba de un cetățean egiptean în vârstă de 22 de ani, imigrant ilegal în Italia, notează presa locală.

Fata a primit 14 zile de spitalizare

Medicii i-au recomandat tinerei 14 zile de repaus pentru traume la coloana cervicală, subite în momentul în care a fost aruncată violent la pământ.

Agresorul a fost arestat cu acuzațiile de vătămare corporală și violență sexuală agravate mai ales că faptele au fost comise noaptea și în timpul restricțiilor de circulație impuse de măsurile împotriva pandemiei de Covid-19.

×
Subiecte în articol: roman Italia viol
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close